Šnorchlovacia maska na celú tvár LIBERA L/XL S/KL MODRÁ ČISTÁ/ORANŽOVÁ Original price was: 57,07 €.Current price is: 54,22 €.
Späť na výpis produktov
Šnorchlovacia maska na celú tvár MAGICA L/XL SLT/AZ BIELA/ORANŽOVÁ Original price was: 41,34 €.Current price is: 39,27 €.

Šnorchlovacia maska na celú tvár LIBERA JUNIOR 6+ S/KL ACQUAMARINE/ORANGE

Original price was: 57,07 €.Current price is: 54,22 €.

GREEN
Aquamarine/Orange
Transparent/Pink

Zážitok zo šnorchlovania dosahuje novú úroveň vďaka Seac Libera, špičke medzi SeacSub SpA .. panoramatickými celotvárovými maskami na šnorchlovanie. Seac Libera kombinuje všetky najlepšie vlastnosti celotvárových masiek od Seac. Široká panoramatická obrazovka z polykarbonátu umožňuje dokonalý výhľad dnu. Patentovaný dýchací systém Seac smeruje vdychovaný a vydychovaný vzduch do dvoch úplne odlišných kanálov. To umožňuje prirodzené dýchanie bez námahy a zabraňuje zahmlievaniu skla v dôsledku výmeny vzduchu. Šnorchel celotvárovej masky Seac Libera je vybavený systémom suchého vrchu, ktorý zabraňuje vniknutiu vody zhora v prípade náhodného ponorenia tuby a má jasné farby, aby boli na vodnej hladine dobre viditeľné. Seac Libera je k dispozícii v 4 veľkostiach v závislosti od vzdialenosti od nosa po bradu: JUNIOR (< 10 cm), XS-S (<10 cm), SM (10-11,5 cm) a L-XL (> 11,5). cm). Veľkosť XS-S pre väčšie pohodlie predstavuje po prvýkrát nielen zmenšenú sukňu, ale aj menšiu postavu, ktorá je na menších tvárach ľahšia a príjemnejšia. Vo všetkých troch veľkostiach je sukňa vyrobená z kvalitného mäkkého hypoalergénneho silikónu. Remienky Seac Libera sú tiež vyrobené zo silikónu a dajú sa nastaviť v hornej aj spodnej časti hlavy, aby perfektne sedeli. Ďalšou skvelou inováciou je rýchloupínacia pracka na oboch stranách Seac Libera, ktorá umožňuje rýchle odstránenie masky len jednou rukou. Farby a línie z nej robia masku Seac Libera mimoriadne vzrušujúcu ako celotvárovú masku, ktorá je ideálna pre tých, ktorí hľadajú maximálne pohodlie a bezpečnosť pri šnorchlovaní bez obetovania štýlu. Celotvárová maska Seac Libera sa odporúča pre dospelých a deti od 6 rokov.

EAN: 8002908454024 Katalógové číslo: 170-20AO/SKL Kategória: