SET BIS GIGLIO MD WV.S/KL MODRÁ Original price was: 31,61 €.Current price is: 30,03 €.
Späť na výpis produktov
SET BIS CAPRI MODRÁ Original price was: 25,03 €.Current price is: 23,78 €.

SET BIS EXTREME WV.S/KL SVETLOMODRÝ

Original price was: 36,91 €.Current price is: 35,06 €.

Clear/Blue
Clear/Yellow

  • Sada masky a šnorchla na šnorchlovanie pre dospelých
  • Šnorchlovacia maska Seac Extreme s hypoalergénnou silikónovou sukňou
  • Dioptrické šošovky (predávajú sa samostatne) je možné namontovať tak, aby poskytovali korekciu od -1,0 do -6,0
  • Šnorchel Seac s deflektorom vĺn
  • Ideálne pre rekreačné vodné aktivity. Jednoduché nasadenie. Jednoduché použitie.

Seac Set Extreme je súprava potápačskej masky a šnorchla pre potápačov, ktorí si možno budú musieť pridať aj dioptrické šošovky a chcú mať čo najpohodlnejší zážitok zo šnorchlovania.

Táto súprava na šnorchlovanie pozostáva z potápačskej masky Seac Extreme a zodpovedajúceho šnorchla Seac.

Maska Seac Extreme je dvojšošovková maska s tvrdeným sklom, polykarbonátovým rámom a vysoko kvalitným hypoalergénnym silikónom. Pracky umožňujú okamžité nastavenie popruhu pre dokonalé uchytenie. Optické šošovky (-1,0 až -6,0) možno jednoducho namontovať na masku Seac Extreme. Objektívy sa predávajú samostatne.

Šnorchel Seac má vrchnú časť proti striekaniu, ktorá účinne bráni vniknutiu vody do šnorchla. Je doplnená silikónovým náustkom, ktorý sa vyznačuje pohodlným ergonomickým strihom s dostatkom miesta pre vaše zuby, aby vaša čeľusť zostala uvoľnená. Šnorchel jednoducho pripojíte k maske Extreme pomocou klipu.

Šnorchlovací set Seac Extreme je dostupný v modrej, žltej alebo čiernej farbe, vhodný pre dospelých. Pre mladších potápačov (vek 8+) spoločnosť Seac odporúča tieto súpravy masiek a šnorchlov: Set Elba MD Color, Set Elba MD, Set Giglio MD Color, Set Giglio MD, Set Ischia MD Color, Set Ischia MD, Set Panarea MD Color, Set Panarea MD, Set Procida Color, Set Marina Siltra. Seac ponúka aj súpravy na šnorchlovanie, ktoré malým deťom (3+) priblížia šnorchlovanie: Set Bella Color, Set Bella, Set Marina a Set Baia.

EAN: 8002908391794 Katalógové číslo: 89-42BC Kategória: