WETSUIT ENERGY 2,0 MM Original price was: 288,24 €.Current price is: 273,82 €.
Späť na výpis produktov
WETSUIT EMOTION 1,5 MM Original price was: 167,51 €.Current price is: 159,13 €.

WETSUIT ENERGY 2,0 MM

Original price was: 288,24 €.Current price is: 273,82 €.

XS
S
M
L
XL
XXL

 

  • Seac Energy je ultraľahký a ultraelastický 2 mm neoprénový oblek určený pre všetkých športových nadšencov, ktorí majú radi freediving a plávanie na voľnej vode.
  • Potápačský a plavecký oblek Seac Energy je vyrobený z 2 mm Smooth Skin neoprénu s mäkkou plyšovou podšívkou vo vnútri. Táto kombinácia umožňuje spojiť vynikajúci komfort, jednoduchosť použitia a ochranu.
  • Seac Energy je technický neoprénový oblek s dvojitými prešívanými a lepenými švami na zníženie infiltrácie vody a poskytnutie lepšej tepelnej ochrany.
  • Plavecký a freedivingový oblek Seac Energy je dostupný v dámskom strihu (Seac Energy Lady) a pánskom (Seac Energy Man).

 

Seac Energy je ultraľahký a ultraelastický 2 mm neoprénový neoprénový oblek určený pre všetkých športových nadšencov, ktorí majú radi freediving a plávanie na voľnej vode. Seac Energy je vyrobený z ultra hladkého neoprénu Smooth Skin a na vnútornej strane je podšitý jemnou plyšovou podšívkou. Táto kombinácia umožňuje spojiť vynikajúci komfort, jednoduchosť použitia a ochranu. Pôsobivý grafický dizajn maximalizuje viditeľnosť vo vode a tým zvyšuje bezpečnosť pre športovca. Úplná absencia švov v oblasti podpazušia zabraňuje nepohodliu pri pohybe paží. Seac Energy je technický neoprénový oblek s lepenými a šitými švami na zníženie infiltrácie vody a získanie lepšej tepelnej ochrany. Dostupná je v dámskom (Seac Energy Lady) a pánskom (Seac Energy Man) strihu.
EAN: 8002908394580 Katalógové číslo: 1-50/XS Kategórie: ,