Šnorchlovacia maska na celú tvár MAGICA L/XL SLT/AZ BIELA/ORANŽOVÁ Original price was: 41,34 €.Current price is: 39,27 €.
Späť na výpis produktov
Šnorchlovacia maska na celú tvár MAGICA JUNIOR ČIERNA SILIKÓNOVÁ TORQOISE Original price was: 41,34 €.Current price is: 39,27 €.

PLNÁ TVÁROVÁ Šnorchlovacia maska FUN XS/S SLT/PI BIELA/RUŽOVÁ

Original price was: 41,34 €.Current price is: 39,27 €.

White/Orange
Blue/White
White/Pink
Charcoal Grey
Orange
  • Menšia veľkosť pre maximálnu zábavu! Seac Fun je integrálna maska na šnorchlovanie vhodná pre deti od 10 rokov alebo dospelých s malými tvárami. Je ideálny pre tých, ktorí majú menšiu vzdialenosť medzi nosom a bradou menej ako 10 cm.
  • Škrupina celotvárovej masky Seac Fun má zmenšené rozmery: maska je tak ľahšia, zlepšuje komfort a je príjemnejšia pre menšie tváre. Seac Fun tiež perfektne sedí vďaka nastaviteľným silikónovým remienkom, ktoré sú na hornej aj spodnej časti hlavy.
  • Rovnako ako všetky celotvárové masky Seac®, aj Seac Fun je vybavená naším patentovaným dýchacím systémom (WO 2019/053577 A1), ktorý umožňuje dokonalé oddelené odvádzanie privádzaného a odvádzaného vzduchu. Dýchanie je prirodzené, ako z vody v kľudovej situácii. Hladina zvyškového CO₂ je hlboko pod smernými limitmi. 180° panoramatická obrazovka sa nezničí.
  • Systém suchého vrchu zabraňuje vniknutiu vody zo šnorchla v prípade náhodného ponorenia. Antipanikové spony s rýchlym uvoľnením umožňujú rýchle odstránenie masky len jednou rukou. Sukňa je vyrobená z mäkkého polyméru bez ftalátov.
  • Celotvárové masky Seac® sú vyrobené LEN na šnorchlovanie. Pre väčšiu panoramatickú masku na šnorchlovanie spoločnosť Seac® odporúča modely Seac Libera, Seac Unica a Seac Magica.

Menšia veľkosť pre maximálnu zábavu! Seac Fun je integrálna maska na šnorchlovanie vhodná pre deti od 10 rokov alebo dospelých s malými tvárami. Je ideálny pre tých, ktorí majú menšiu vzdialenosť medzi nosom a bradou menej ako 10 cm. Škrupina celotvárovej masky Seac Fun má zmenšené rozmery: maska je tak ľahšia, zlepšuje komfort a je príjemnejšia pre menšie tváre. Seac Fun tiež perfektne sedí vďaka nastaviteľným silikónovým remienkom, ktoré sú na hornej aj spodnej časti hlavy. Rovnako ako všetky celotvárové masky Seac®, aj Seac Fun je vybavená naším patentovaným dýchacím systémom (WO 2019/053577 A1), ktorý umožňuje dokonalé oddelené odvádzanie privádzaného a odvádzaného vzduchu. Dýchanie je prirodzené, ako z vody v kľudovej situácii. Hladina zvyškového CO₂ je hlboko pod smernými limitmi. 180° panoramatická obrazovka sa nezničí. Šnorchel má svetlé farby na konci, aby bol jasne viditeľný na zrkadle vody. Systém suchého vrchu zabraňuje vniknutiu vody zo šnorchla v prípade náhodného ponorenia. Antipanikové spony s rýchlym uvoľnením umožňujú rýchle odstránenie masky len jednou rukou. Sukňa je vyrobená z mäkkého polyméru bez ftalátov. Celotvárové masky Seac® sú vyrobené LEN na šnorchlovanie. Pre väčšiu panoramatickú masku na šnorchlovanie spoločnosť Seac® odporúča modely Seac Libera, Seac Unica a Seac Magica.
EAN: 8002908413540 Katalógové číslo: 170-14WP/SLT Kategória: