SET COVE Original price was: 33,19 €.Current price is: 31,53 €.
Späť na výpis produktov
ŠNORCHEL TOP FLEX Original price was: 13,73 €.Current price is: 13,04 €.

ŠNORCHEL LIQUID PRO

Original price was: 23,03 €.Current price is: 21,88 €.

Black
Blue
Red

 

  • Seac Liquid je flexibilný šnorchel vyrobený zo 100% vysoko kvalitného hypoalergénneho silikónu: bezpečný a nedeformovateľný.
  • Extrémne flexibilný a odolný, schopný vrátiť sa do pôvodného tvaru aj po dlhšom zohnutí, vďaka silikónovej vratnej pamäti.
  • Silikón Seac Liquid, odolný voči teplotným zmenám, si zachováva svoje vlastnosti aj po zložení a uzavretí šnorchla na obzvlášť horúcich alebo studených miestach.
  • Rúrka s diferencovaným úsekom zaisťuje výborné dýchanie a efektívne vypudzovanie vody.

 

Seac liquid je flexibilný šnorchel vyrobený zo 100% vysoko kvalitného hypoalergénneho silikónu: bezpečný a nedeformovateľný. Extrémne flexibilné a odolné, schopné vrátiť sa do pôvodného tvaru aj po dlhom ohýbaní vďaka silikónovej vratnej pamäti. Odolný voči teplotným zmenám, silikón Seac liquid si zachováva svoje vlastnosti aj po zložení a uzavretí šnorchel na obzvlášť horúcich alebo studených miestach. Rúrka s diferencovanou časťou zaisťuje vynikajúce dýchanie a efektívne vypudzovanie vody. Mäkký ergonomický náustok vám umožní uvoľniť čeľusť a používať šnorchel po dlhú dobu. Tekutina Seac je dostupná v 5 farbách (priehľadná, čierna, modrá, červená a hnedá) a je ideálna pre potápanie s prístrojom aj pre voľné potápanie.
EAN: 8002908380606 Katalógové číslo: 84-23N/SBL Kategórie: ,