PONOŽKY SEAL SKIN CAMO 3 MM Original price was: 30,18 €.Current price is: 28,67 €.
Späť na výpis produktov
FIRE 194,87 242,98 

VESTA HUNT ČIERNA

Original price was: 41,77 €.Current price is: 39,68 €.

441 na sklade

  • Multifunkčná neoprénová vesta: dá sa použiť ako batoh na voľné potápanie a podmorský rybolov alebo ako plávajúca vesta na šnorchlovanie a plávanie.
  • Záťažová vesta Seac je vyrobená z 5 mm neoprénu. Zadné vrecká na držanie závažia sú podšité nylonovou tkaninou pre väčšiu pevnosť.
  • 6 vnútorných vreciek pojme až 1 kg závažia. Pre väčšie pohodlie odporúčame použiť 1 kg závažia Seac Soft. Pri nosení bez závažia sa stáva praktickou vztlakovou podporou. (Upozornenie: Závažia NIE sú súčasťou balenia!)
  • Záťažovú vestu Seac možno zapnúť a nastaviť v 2 rôznych polohách v závislosti od potrieb: ako vesta s dvojitou prackou alebo nosenie na hrudi s jednou prackou pre rýchlejšie uvoľnenie. Dostupné v čiernej a fluorescenčnej oranžovej farbe pre tých, ktorí hľadajú lepšiu viditeľnosť vo vode.
  • Seac Weight Vest je tiež vybavená bezpečnostnou píšťalkou UNI EN ISO 12402-8, D-krúžkami na oboch ramenných popruhoch a očkom na chrbte.

Záťažová vesta Seac je vyrobená z multifunkčného neoprénu. Milovníci freedivingu a podmorského rybolovu ho môžu využiť ako batoh na udržanie záťaže. Má 6 vnútorných vreciek na uloženie závažia až do 1 kg. Pre väčšie pohodlie odporúčame použiť 1 kg závažia Seac Soft. Ak sa nosí bez závažia, stáva sa praktickou pomôckou na relax pri šnorchlovaní a poskytuje extra bezpečnosť pre tých, ktorí plávajú vo voľnej vode vďaka svojim plávajúcim vlastnostiam. Túto vestu je možné zavesiť a nastaviť v 2 rôznych polohách v závislosti od potrieb: ako vesta s dvojitou prackou alebo nosenie na hrudi s jednou prackou pre rýchlejšie uvoľnenie. Záťažová vesta Seac je vyrobená z 5 mm neoprénu. Vrecká na olovo sú podšité nylonovou tkaninou pre väčšiu pevnosť. Dostupné v čiernej a fluorescenčnej oranžovej farbe pre tých, ktorí hľadajú lepšiu viditeľnosť vo vode. (Upozornenie: Závažia NIE sú súčasťou balenia!)
EAN: 8002908436259 Katalógové číslo: 99-10N Kategória: