RUKAVICE ANATOMIC CAMO MODRÉ 3,5 Original price was: 30,75 €.Current price is: 29,22 €.
Späť na výpis produktov
VESTA HUNT ČIERNA Original price was: 41,77 €.Current price is: 39,68 €.

PONOŽKY SEAL SKIN CAMO 3 MM

Original price was: 30,18 €.Current price is: 28,67 €.

Camo Blue
CAMO BROWN
CAMO GREEN
S
M
L
XL
XXL
  • HOT FEET: Neoprénové ponožky Seac Seal Skin, dostupné 3 mm, zabraňujú stratám tepla a udržujú vaše nohy v teple
  • PRILEPENIE K ČLENKU: hladká neoprénová koža na vnútornej strane členku umožňuje maximálnu priľnavosť medzi ponožkou a nohou obleku, čím sa znižuje prestup vody
  • MASKÁČOVÉ FARBY: Tepelné ponožky Seac Seal Skin sú dostupné v rôznych maskovacích farbách, aby ladili s neoprénom a dopĺňali tepelnú ochranu
  • ZLEPŠUJE KOMFORT S Plutvou: zosilnenie na priehlavku a vysoká kvalita a odolnosť neoprénovej tkaniny zlepšujú priľnavosť plutiev s remienkom a celého chodidla.
  • KVALITA Seac: ako každý výrobok talianskej spoločnosti Seacsub, aj neoprénové ponožky Seac Seal Skin sú navrhnuté tak, aby všetkým fanúšikom freedivingu a podmorského rybolovu ponúkli ten najlepší možný zážitok vo vode.

Ponožky Seac Seal Skin Camo sú k dispozícii v 3 mm neopréne špeciálne navrhnutého spoločnosťou Seacsub pre väčšie pohodlie počas freedivingu a podmorského rybolovu. Neoprénové ponožky Seac Seal Skin Camo zabraňujú tepelným stratám a zanechávajú vaše nohy v teple. Okrem toho umožňujú pohodlnejšie prispôsobenie plutvám chodidla ako aj otvoreným plutvám s remienkom, ako keby to boli topánky s pevnou podrážkou. Hladký efekt neoprénu na členku zaisťuje väčšiu priľnavosť k obleku. Dostupné v 5 veľkostiach a rôznych kamuflážnych farbách.
EAN: 8002908434286 Katalógové číslo: 21-9/S Kategória: