REMIENOK PRE APNEA/HR 20,52 27,45 
Späť na výpis produktov
USB KÁBEL PRE DRIVER Original price was: 31,76 €.Current price is: 30,17 €.

DRIVER

Original price was: 193,11 €.Current price is: 183,45 €.

200 na sklade

  • Všetky hlavné informácie na tej istej obrazovke: rýchlosť ponoru a výstupu, teplota, čas ponoru a povrchový čas, hĺbka.
  • Nastavenie pre sladkú alebo slanú vodu
  • Funkcia MSST na výpočet minimálneho času obnovy povrchu a upozornenia na rehydratáciu
  • Používatelia môžu deaktivovať všetky svetelné a zvukové upozornenia, pričom si zachovávajú nepretržitú kontrolu profilu ponoru na displeji
  • Rozsiahla pamäť denníka rozdelená na sťahovateľné relácie a jednotlivé ponory.

Seac Driver je nový potápačský parťák medzi freedivermi a spearfishermi. Ľahko sa používa a obsahuje množstvo kľúčových funkcií. Seac Driver neustále monitoruje a zaznamenáva hodnoty ponorov, aby v reálnom čase – a ukladal do archívu – poskytoval všetky podrobnosti o výkone a bezpečnosti. Údaje o aktivite je možné zaznamenávať každú sekundu alebo každé 2 sekundy, v závislosti od ponoru. Hlavné informácie sú na jednej obrazovke viditeľné na prvý pohľad: rýchlosť ponoru a výstupu, teplota, čas ponoru a povrchový čas, hĺbka. Funkcia MSST automaticky vypočíta minimálne odporúčané časy obnovy povrchu. Softvér tiež varuje freedivera, keď je čas na rehydratáciu. Používatelia môžu deaktivovať všetky svetelné a zvukové upozornenia, pričom si zachovávajú nepretržitú kontrolu profilu ponoru na displeji. Rozsiahla vnútorná pamäť ovládača Seac Driver zaznamená až 500 ponorov (počet sa môže líšiť v závislosti od miesta v pamäti obsadenej jedným ponorom), ktoré je možné skontrolovať priamo na displeji. Okrem toho, ak chcete porovnať podrobnosti o výkone, stačí pripojiť ovládač Seac k počítaču PC alebo Mac (dátový kábel USB sa predáva samostatne), stiahnuť si všetky relácie a ponory a jednoducho zobraziť svoje údaje v grafickom rozhraní denníka. Seac Driver pracuje so štandardnou batériou CR2032 vymeniteľnou používateľom a je odolný voči vode 100 mt. Je dostupný v 2 farbách: čiernej a vojenskej zelenej. Popruh je navrhnutý na nosenie Seac Driver cez manžetu neoprénu aj v kontakte s pokožkou.
Play Video
EAN: 8002908405361 Katalógové číslo: 160-3N Kategórie: ,