RAPID DAGA Original price was: 35,48 €.Current price is: 33,71 €.
Späť na výpis produktov
K-JACK Original price was: 26,75 €.Current price is: 25,41 €.

SHARP

Original price was: 25,89 €.Current price is: 24,60 €.

1001 na sklade

  • Potápačský nôž s čepeľou „dýka“ z nehrdzavejúcej ocele s čiernym ochranným povlakom. Jeden okraj je hladký, zatiaľ čo druhý je zúbkovaný.
  • Čepeľ je dlhá 9 cm, pričom celý nôž meria 20,5 cm.
  • Rukoväť je plochá s praktickým symetrickým "Double Release System" na uvoľnenie a zapojenie Seac Sharp akoukoľvek rukou a z oboch strán.
  • Súčasťou balenia sú dva popruhy na upevnenie pošvy potápačského noža na lýtku alebo na predlaktí.

Seac Sharp je nevyhnutným doplnkom pre bezpečnosť potápačov a všetkých nadšencov potápania pri apnoe. Potápačský nôž Seac Sharp má "dýkovú" čepeľ z nehrdzavejúcej ocele s čiernym ochranným povlakom s hladkou stranou a zúbkovanou stranou. Čepeľ je dlhá 9 cm, pričom celý nôž meria 20,5 cm. Rukoväť je plochá a má praktický symetrický uvoľňovací systém ("Double Release System"), ktorý umožňuje odopnúť a pripevniť Seac Sharp k pošve akoukoľvek rukou a z oboch strán. Seac Sharp je dodávaný s dvoma popruhmi na upevnenie potápačského noža na lýtko alebo predlaktie. POZOR! Odporúča sa vždy po každom ponore opláchnuť čistou vodou a dobre vysušiť látkou alebo savým papierom nôž aj pochvu oddelene, aj keď bol nôž iba nosený a nepoužívaný, pretože pošva nie je vodotesná.
EAN: 8002908434484 Katalógové číslo: 55-25/NG Kategórie: ,