RAPID Original price was: 35,48 €.Current price is: 33,71 €.
Späť na výpis produktov
SHARP Original price was: 25,89 €.Current price is: 24,60 €.

RAPID DAGA

Original price was: 35,48 €.Current price is: 33,71 €.

539 na sklade

  • Seac Rapid Daga je ideálny pre tých, ktorí hľadajú podvodný nôž na potápanie, freediving a podmorský rybolov.
  • Čepeľ "Dagger" z 10,5 cm nehrdzavejúcej ocele s hladkým ostrím a zúbkovaným ostrím v polovičnej dĺžke. Celková dĺžka čepele + rukoväť: 23,5 cm.
  • Malý oceľový zadok rukoväte, užitočný na vytváranie hluku – bije ho o nádrž – a priťahuje pozornosť ostatných potápačov. Uvoľňovacie tlačidlo sa tiež nachádza v blízkosti nástavca rukoväte.
  • Pochva je pevná a umožňuje zavesiť potápačský nôž na oboch stranách. Pochvu Seac Rapid Daga je možné upevniť na opasok cez otvory, alebo na ruku či lýtko vďaka dvom popruhom, ktoré sú súčasťou balenia.

Seac Rapid Daga je ideálny podvodný nôž pre tých, ktorí milujú potápanie, freediving a podmorský rybolov. Spája všetky hlavné funkcie užitočné pre tieto disciplíny. Seac Rapid Daga má čepeľ "dýka" z 10,5 cm nerezovej ocele s hladkým ostrím a zúbkovaným ostrím v polovičnej dĺžke. Na základni rukoväte je malá oceľová palička, ktorá je veľmi užitočná na vytváranie hluku úderom do nádrže a priťahovanie pozornosti ostatných potápačov. Celková dĺžka Seac Rapid Daga je 23,5 cm. Pochva je pevná a umožňuje zavesiť potápačský nôž na oboch stranách. Uvoľňovací systém pozostáva z praktického tlačidla umiestneného v blízkosti uchytenia rukoväte. Dodáva sa s dvoma popruhmi, ktoré umožňujú upevnenie Seac Rapid Daga na paži alebo lýtko. Pochva má tiež 2 otvory na pripevnenie noža k opasku. POZOR! Odporúča sa vždy po každom ponore opláchnuť čistou vodou a dobre vysušiť látkou alebo savým papierom nôž aj pochvu oddelene, aj keď bol nôž iba nosený a nepoužívaný, pretože pošva nie je vodotesná.
EAN: 8002908435900 Katalógové číslo: 55-24/NG Kategórie: ,