Späť na výpis produktov
PÁKOVÝ POPRUH ČIERNY Original price was: 16,02 €.Current price is: 15,22 €.

OPEN HEEL FIN F1 SLING STRAP

Original price was: 57,65 €.Current price is: 54,76 €.

Blue
Yellow
Pink
Black
XS/S
S/M
M/L
L/XL

 

  • ULTRA VÝKON | Potápačské plutvy Seac F1 ponúkajú skvelý výkon s minimálnou hmotnosťou. S hmotnosťou len 730 gramov každá plutva F1 produkuje bezkonkurenčný reaktívny ťah, ktorý je viac než rovnaký ako tradičné ťažšie plutvy, ale vyžaduje oveľa menej úsilia.
  • ULTRA ODOLNÉ | Pevné časti čepele sú spojené špeciálnou sieťou z technopolyméru Ultra Flex. Táto špeciálna štruktúra má potom vysoký stupeň odolnosti proti nárazu aj pri nízkych teplotách a ochrana rebier pomáha predchádzať oderu.
  • STABILNÁ NOHA | Guma potápačských plutiev Seac F1 a ľahko nastaviteľný popruh stabilizujú prispôsobenie tým, že zaisťujú, že plutva zostane pevne na nohe. Podrážka je z protišmykového materiálu s vyvýšenými gumenými profilmi
  • OD XS PO XL | Plutvy Seac F1 sú dostupné v 3 farbách (čierna, čierna / červená, čierna / modrá, čierna) a 4 veľkostiach pre veľkosť od 34 do 45 (XS / S = 34/36; S / M = 37/39; M / L = 40/42 L / XL = 43/45);
  • VYSOKÝ VÝKON | Plutvy Seac F1 predstavujú kvalitu a výskum podvodných výkonov typických pre značku Seac a hoci sú určené na rekreačné potápanie, ponúkajú funkcie zvyčajne vyhradené pre profesionálne plutvy.

 

Pevná topánka, štvorcový profil a zosilnené okraje. To všetko vás ohromí, pokiaľ ide o potápačské plutvy, ktoré sú prekvapivo ľahké ako Seac F1, ktoré vážia iba 730 gramov. Všetka kvalita a výskum výkonu pod vodou typický pre značku Seac bol zakomponovaný do Seac F1 Fin. Aj keď sú plutvy Seac F1 určené na rekreačné použitie, ponúkajú mnoho vlastností, ktoré sú zvyčajne vyhradené pre profesionálne plutvy. Potápačské plutvy Seac F1 majú čepeľ navrhnutú tak, aby znížila námahu potápača na minimum a uvoľnila bezprecedentný ťah na tak ľahkú plutvu. Technopolymérová sieť Ultra Flex kombinuje tuhé časti čepele, aby bola zaručená flexibilita, ľahké vracanie plutvy a tým menej námahy. Táto špeciálna štruktúra má potom vysoký stupeň odolnosti proti nárazu aj pri nízkych teplotách a ochrana pred rebrami zabraňuje odieraniu. Topánka je vyrobená z kombinácie polymérov na stabilizáciu priľnavosti a má praktickú protišmykovú podrážku s vyvýšenými gumovými profilmi. Plutvy Seac F1 sú dostupné v 4 veľkostiach, aby sa zmestili od 34 do 45, a v 3 farbách: čierna, červená / čierna a čierna / modrá.
EAN: 8002908410419 Katalógové číslo: 71-37B/XS-S Kategória: