NEOPREN FEEL 3 MM Original price was: 209,42 €.Current price is: 198,95 €.
Späť na výpis produktov
WETSSUIT SENSE 3 MM Original price was: 143,05 €.Current price is: 135,89 €.

Neoprénový oblek INVIDIA 3 MM

Original price was: 216,57 €.Current price is: 205,74 €.

Man 3 mm
Woman 3 mm
XS
S
M
L
XL
XXL
XXXL

SEAC Invidia, 3 mm neoprén, Ultrastretch, jednodielny neoprénový oblek s predným zipsom na potápanie, šnorchlovanie a freediving

ULTRA ELASTICKÝ OD HLAVY AŽ PO CHODY – SEAC Invidia je neoprénový oblek vyrobený výlučne z 3 mm UltraStretch neoprénu, aby ste sa počas svojich potápačských aktivít cítili vždy pohodlne. Použitý neoprén je 100% v súlade s európskym nariadením REACH.

MAXIMÁLNA ELASTICITA, NULOVÝ STRESNeuveriteľná mäkkosť a elasticita neoprénu SEAC Invidia v kombinácii s praktickým vertikálnym predným zapínaním na zips YKK uľahčuje obliekanie a vyzliekanie aj v tých najteplejších dňoch. Navyše neoprén UltraStretch nebráni ani neobmedzuje žiadny pohyb , pre väčšiu voľnosť.

SUPER VERSATILE – SEAC Invidia možno použiť ako neoprénový oblek pre mužov a ženy , na freediving v miernych otvorených vodách (+20°) a na šnorchlovanie a plávanie , dokonca aj v chladnejších ročných obdobiach.

COMFORT FIT PRE ŽENY A MUŽOV – Neoprénový oblek SEAC Invidia je dostupný pre mužov aj ženy s 2 rôznymi strihmi , ktoré prirodzene kopírujú tvar tela.

6 VEĽKOSTI – SEAC Invidia je k dispozícii v 6 veľkostiach pre mužov a 6 veľkostiach pre ženy. Extrémna elasticita neoprénu ponúka optimálne prispôsobenie a pohodlie pre každého.

POPIS

Hľadáte ultra-strečový a všestranný neoprénový oblek pre maximálne pohodlie pri vašich potápačských aktivitách?

SEAC Invidia je 3 mm tenký , vysoko kvalitný , ultrastrečový neoprénový neoprénový oblek pre optimálne pohodlie v akýchkoľvek podmienkach a pri akejkoľvek aktivite pri vodných športoch.

Použitý neoprén 100% vyhovuje európskemu nariadeniu REACH a poskytuje príjemný pocit slobody na rukách a nohách.

Predné zapínanie na praktický YKK zips v kombinácii s extrémnou mäkkosťou zaisťuje jednoduchšie obliekanie aj v horúcich dňoch.

Pohodlie sa spája s extrémnym dôrazom na detail : ploché švy a vystužené chrániče kolien Powertek dotvárajú minimalistický a elegantný dizajn tohto neoprénu, vďaka čomu je krásny na pohľad a pohodlný na nosenie.

K dispozícii v 6 pánskych a 6 dámskych veľkostiach , SEAC Invidia možno použiť ako neoprénový oblek na potápanie , freediving v miernych otvorených vodách (s teplotami nad 20°), šnorchlovanie a plávanie , čo zaručuje dokonalú ochranu aj v chladnejších ročných obdobiach.

EAN: 8002908467499 Katalógové číslo: 1-152/S Kategórie: ,