BUNDA+NOHAVICE.PRIVILEGE FLEX MAN 5MM Original price was: 251,33 €.Current price is: 238,76 €.
Späť na výpis produktov
Neoprénový oblek INVIDIA 3 MM Original price was: 216,57 €.Current price is: 205,74 €.

NEOPREN FEEL 3 MM

Original price was: 209,42 €.Current price is: 198,95 €.

Man 3 mm
Woman 3 mm
XS
S
M
L
XL
XXL
XXXL
  • ULTRA ELASTICKÉ OD HLAVY AŽ PO PäTY – Seac Feel je vyrobený výhradne z 3 mm UltraStretch neoprénu, aby poskytoval maximálny komfort za všetkých podmienok a pri akejkoľvek aktivite pri vodných športoch. Použitý neoprén spĺňa európsku legislatívu REACH.
  • ŽIADNY STRES ŽIADNA ÚNAVA – Neuveriteľná mäkkosť a pružnosť potápačského obleku Seac Feel v kombinácii s praktickým vertikálnym zadným zapínaním na zips YKK uľahčuje obliekanie a vyzliekanie aj v tých najhorúcejších dňoch, bez toho, aby vytvárala únavu. Okrem toho neoprén UltraStretch nebráni ani nezastavuje žiadny pohyb.
  • VO VODE – Seac Feel môže byť použitý ako potápačský oblek pre mužov a ženy a ako neoprénový oblek na freediving v miernej voľnej vode (+ 20 °). Seac Feel navyše ponúka dokonalú ochranu, je pohodlná a ľahká pre tých, ktorí praktizujú plávanie v mori alebo šnorchlovanie aj v chladnejších ročných obdobiach.
  • COMFORT FIT PRE ŽENY A MUŽOV – Potápačský oblek Seac Feel je k dispozícii pre mužov aj ženy s 2 rôznymi strihmi, ktoré prirodzene kopírujú tvary tela. Tlačená grafika je nevyhnutná a umiestnená tak, aby neprekážala pri pohybe, vďaka čomu je oblek veľmi triezvy a krásne sa nosí.
  • 6 VEĽKOSTI – Seac Feel je k dispozícii v 6 veľkostiach pre mužov a 6 veľkostiach pre ženy. Extrémna elasticita obleku ponúka perfektný strih a pohodlie pre každého.

 

Seac Feel je celý vyrobený z 3 mm UltraStretch neoprénu, aby poskytoval maximálny komfort za akýchkoľvek podmienok a najmä pri akejkoľvek športovej aktivite vo vode. Tento neoprén spĺňa európsku legislatívu REACH. Neuveriteľná mäkkosť a pružnosť potápačského obleku Seac Feel v kombinácii s praktickým vertikálnym zadným zapínaním na YKK zips uľahčuje obliekanie a vyzliekanie aj v tých najhorúcejších dňoch, bez toho, aby spôsoboval únavu. Okrem toho neoprén UltraStretch nebráni ani nezastavuje žiadny pohyb. Seac Feel možno použiť ako neoprénový oblek na potápanie pre mužov a ženy a ako neoprénový oblek na freediving v miernej voľnej vode (+ 20 °). Navyše, Seac Feel ponúka ochranu, pohodlie a nízku hmotnosť pre tých, ktorí praktizujú plávanie v mori alebo šnorchlovanie aj v chladnejších ročných obdobiach. Potápačský oblek Seac Feel je k dispozícii pre mužov aj ženy s 2 rôznymi strihmi, ktoré prirodzene kopírujú tvar tela. Tlačená grafika je nevyhnutná a umiestnená tak, aby neprekážala pri pohybe, vďaka čomu je oblek veľmi triezvy a krásne sa nosí. Seac Feel je k dispozícii v 6 veľkostiach pre mužov a 6 veľkostiach pre ženy. Extrémna elasticita tohto neoprénu ponúka perfektný strih a pohodlie pre každého.
EAN: 8002908432251 Katalógové číslo: 1-89/S Kategórie: ,