POLOSUCHY OBLEK MASTER DRY 7 MM Original price was: 527,41 €.Current price is: 501,04 €.
Späť na výpis produktov
NEOPRÉN KOMODA FLEX 5MM - 7MM 315,54 338,92 

NEOPRÉN SPACE 5mm – 7mm

424,12 465,30 

Man 7 mm
Woman 7 mm
Man 5 mm
Woman 5 mm
LP
LT
MP
MT
SP
ST
XS
S
M
L
XL
XXL
XXXL

Cítiť sa pohodlne počas potápania je vždy záležitosťou mnohých rôznych faktorov, medzi ktoré samozrejme patrí aj pohodlný neoprénový oblek. Z tohto konkrétneho dôvodu bol vyvinutý Space, oblek z teplého a pohodlného neoprénu, ktorý sa dá nosiť bez stresu, bez ohľadu na tvar tela.

Seac Space je k dispozícii v rôznych veľkostiach, tiež kalibrovaných, so špecifickými a vyhradenými strihmi pre ženy a mužov, pre rýchle a jednoduché obliekanie aj v neoptimálnych podmienkach, s vysokými teplotami a vysokou vlhkosťou.

Je to jednodielny neoprénový oblek vyrobený z Ultrastretch neoprénu, opatrený zadným zipsom s vnútornou chlopňou, ktorá zaisťuje bariéru proti prenikaniu vody.

Systém Aquastop na manžetách a členkoch vybavený dvojitým neoprénovým kužeľom a zipsom.

SEAC Space bol navrhnutý tak, aby vždy zaručoval veľkú slobodu pohybu za všetkých podmienok, a to aj vďaka reliéfnym vložkám umiestneným na vnútornej strane lakťov a za kolenami.

Hrudník a ramená, ktoré sú najviac namáhané v dôsledku trenia výstrojom, boli vystužené špeciálnymi vložkami so špeciálnym dizajnom geometrického vzoru.

Na ľavej manžete bola umiestnená gumená vložka s gombíkovou dierkou, ktorá pevne drží opasok vášho potápačského počítača.

Seac Space je k dispozícii v 5 alebo 7 mm neopréne.

Pre dodatočnú ochranu odporúčame kombináciu so spodnou bielizňou s kapucňou „Seac Hoody“ z 2,5 mm neoprénu.

Play Video
EAN: 8002908445053 Katalógové číslo: 1-114/S Kategória: