USB KÁBEL PRE ACTION/HR a APNEA/HR Original price was: 31,76 €.Current price is: 30,17 €.
Späť na výpis produktov
POTÁPAČSKÁ KONZOLA S POČÍTAČOM SCREEN + TLAKOMER BAR + KOMPAS Original price was: 469,47 €.Current price is: 446,00 €.

POTÁPAČSKÝ POČÍTAČ SCREEN

Original price was: 281,66 €.Current price is: 267,57 €.

Black/Red
Black/Blue
Black/White

SEAC Screen je potápačský počítač, ktorého cieľom je uľahčiť čítanie všetkých údajov profilu ponoru.

Veľký displej zobrazuje všetky hlavné informácie v jednom zobrazení s jasne čitateľnými a zreteľnými znakmi. Kontrast a jas je možné nastaviť, ako aj režim osvetlenia (automatický alebo manuálny) a dobu podsvietenia (od 2 s do 60 s). Displej meria 4 x 4,7 cm a je chránený pevným gumeným krytom. Celkové rozmery ciferníka sú 6,7 x 7 cm.

Dlhý popruh je navrhnutý na pohodlné nosenie obrazovky SEAC aj cez suchý oblek. Celková dĺžka od spony po opačný koniec: 36 cm.

Dve dobre definované predné tlačidlá umožňujú rýchle a jednoduché ovládanie obrazovky SEAC aj vo veľmi hrubých rukaviciach.

Obrazovka SEAC funguje v 3 hlavných režimoch: Scuba, Gauge a Freedive. V režime Scuba je profil ponoru úplne riadený podľa Bühlmannovho dekompresného algoritmu ZHL-16C. Podporuje správu 1 alebo 2 mixov (vzduch, Nitrox a iné mixy s O2 až do 99%), pričom upozorní užívateľa v najvhodnejšom čase na zmenu mixu. Má zvukové alarmy a výstražné svetlá v prípade porušenia dekompresnej zastávky, nadmernej rýchlosti výstupu a prekročenia maximálnej povolenej hĺbky pre všetky používané mixy. V režime Gauge počítač SEAC Screen zobrazuje hĺbkomer a stopky pre úplne nezávislé riadenie ponoru pre skúsenejších potápačov. V režime Freedive môžu freediveri zobraziť povrchové intervaly a časy ponorov, aktuálnu hĺbku a maximálnu hĺbku dosiahnutú počas relácie.

Plánovač ponorov SEAC Screen vám umožňuje simulovať a plánovať ponor zobrazením času NDL na základe nastavenej hĺbky a ďalších údajov (zmes, maximálne PpO2, úroveň opatrnosti).

Denník-Logbook zaznamenáva až 40 hodín potápania v režime Scuba/Gauge alebo 18 hodín v režime Freedive.

Dáta stiahnuteľné cez USB (predáva sa samostatne). Aktualizácia firmvéru a softvér SEAC Dive Manager sú dostupné online (bezplatné stiahnutie na Seacsub.com).

Obrazovka SEAC funguje s batériou CR2450 a nedá sa nabíjať. Môže byť vymenený užívateľom, ale aj tak sa odporúča kontaktovať autorizované stredisko SEAC kvôli výmene batérie a tesniaceho krúžku krytu.

Ďalšie informácie: maximálna hĺbka 100 metrov , výpočet časov NoFly a Desaturation, upozornenie na maximálnu povolenú výšku, výber sladkej alebo slanej vody.

SEAC Screen je k dispozícii aj v konzolovej verzii tlakomerom .

Play Video
EAN: 8002908448795 Katalógové číslo: 160-8NW Kategória: